Bokbordet dukas upp söndagen den 18 augusti 2019.
Anmälan
(pdf)

Vi tar den älskade traditionen varsamt vidare och utvecklar evenemanget. Det mesta kommer att kännas igen från tidigare år, även om vi nu flyttar bokbordet något norrut. Nytt område blir Norra Latins skolgård/Centralbadet och Drottninggatan. Ett sammanhållet stort bokbord i välbesökta och klassiska stockholmsmiljöer.

För arrangörskapet svarar Stockholm konst, i samarbete med AB Folkets Hus i Stockholm och Clarion Hotel Sign. Bokbordets kontaktpersoner är som tidigare Gunilla Berglund samt Claes Karlsson, tidigare konstnärlig ledare för Stockholms kulturfestival.

Som tidigare arrangerar vi program i Centralbadets trädgård men i år även på Norra Latins skolgård och inne i Norra Latins vackra lokaler, samt vid Sergels torg/Drottninggatan. Det blir författarsamtal, poesiworkshops, final för Fotomaraton, barnverksamhet, m m.

Praktiska detaljer
Vad gäller de praktiska detaljerna följer de samma rutiner som tidigare år. Men för alla nytillkomna bokbords-deltagare repeterar vi: Borden dukas upp på Norra Latins skolgård, Barnhusgatan och Drottninggatan i två rader mellan kl 11.00 – 18.00.

Som deltagare kan du komma från kl 09.00 och du har då genom mejl eller brev fått din placering. Där kan du också hämta dina bord och dina eventuella stolar.
Observera att borden endast kan hämtas på den plats vi har anvisat i brevet och de ska också registreras av funktionär som finns placerad vid upphämtningsstället.

Deltagaravgift
Obligatoriskt för alla är som vanligt en deltagaravgift; 1 500 kr förlag/bokhandlare, organisationer med flera och 200 kr för enskild person. Bordshyran tillkommer och är 375 kr per bord som man hämtar eller också kan man välja uppmonterade markisbord (markis inklusive bord) för 850 kr. Stol kostar 40 kr. Deltagaravgiften är bindande.

Anmälan
Fakturan ställs ut av Bantorget Fastighets AB, dotterbolag till AB Folkets Hus i Stockholm.

Bokbordet Stockholm presenteras av Stockholm konst och har fri entré
Följ oss på Facebook för fler nyheter och uppdateringar